П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Наче вперше – 90-річні двійнята зустрілися завдяки тесту ДНК

Важливо

90-річні сестри Маурилья Чавес і Андреа Лопес зустрілися у США вперше після 81 року розлуки. Коли батьки померли, дітей поділили між собою родичі, і дівчата більше не бачилися. Зустрітися їм допоміг тест ДНК.

Про це розповідає New York Post.

Маурилья та Андреа були близько 9 років від народження, коли їхні батьки померли. Їх та ще 10 дітей розібрали родичі.

Тепер Лопес живе у Лас-Вегасі, а Чавес у Денвері. На День Подяки минулого року вони отримали результати ДНК-тесту, і таким чином змогли знайти одна одну.

Спочатку сестри говорили по телефону, а потім зустрілися – сталося це у грудні минулого року. Кажуть, навіть чути одна одну було незвично, адже голоси дуже змінилися з часів дитинства.

Тепер же, коли зустрілися, сестри намагаються надолужити згаяний час. Андреа попросилася навіть заночувати на одному ліжку із сестрою. Щоправда, воно одномісне, і Андреа упала із нього під час сну. Але цим вона не засмучується.

“Я побачила її наче вперше у житті. 81 рік – це так багато. А я пам’ятаю так мало, так мало”, – зітхає Лопес.

Проте все ж називає Маурилью своєю маленькою сестрою. Чавес каже, що ніколи не очікувала, що це станеться.

“Я плакала, як дитина. У мене прекрасна сім’я, але я була самотньою. Усе що мені було потрібно, це моя сестра”, – каже Маурилья.

Сестри тепер мріють, що одного дня вони знову житимуть разом.

Із дня їхньої зустрічі сестри знайшли ще трьох своїх братів, які досі живі, хоча їм уже усім 80-90 років. Один із братів відвідав Лопес сам, а до іншого вона поїхала до Техасу.

Як розповідало BitukMedia, двох близнючок із Грузії, яких зараз звати Ано Сартанія і Тако Хвітія, рідний батько продав одразу після народження. Знайшлися вони через 19 років завдяки соцмережам, коли Ано побачила відео сестри у TikTok.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі