Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Самотньому віслюку терміново потрібна коза

Важливо

Власники віслюка Гарольда із британського села Біттсвелл у графстві Лестершир розшукують козу, яка б потоваришувала із їхнім улюбленцем. Козел Біллі, з яким вони було нерозлучні, помер на Різдво, і Гарольду зараз дуже самотньо. Селяни сподіваються розшукати компаньйонку для улюбленця до Дня святого Валентина.

Про це повідомляє ВВС.

Біллі помер цієї зими від старості. Гарольду уже і самому 17 років. Але з моменту смерті друга Гарольд має “загублений” вигляд та час від часу відвідує хлів, де жив його товариш, каже власниця Дот Сміт.

Пара ніколи не відходила більше, ніж на 3-4 метри один від одного, кажуть господарі.

Зараз власниця намагається відшукати козу, яка б склала компанію віслюку. До кандидатки вимога – аби мала спокійний характер. Раніше Гарольд товаришував із цапами.

“Коли у нього був козел, він бігав собі по полю, це було так мило. А зараз йому самотньо. Він шукає, із ким би пограти і побігати”, – каже Дот.

“Аби нам вдалося знайти йому козу, він був би дуже щасливим віслюком”, – каже власниця.

Як розповідало BitukMedia, медики із Дніпра врятували харківського віслюка Яшу – по шматочках зібрали одну із його ніг. Однак віслюк не міг ходити, поки ним не почала опікуватися вислобрюха в’єтнамська свиня Хрюня.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі