П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Дочекайтесь пенсії”: 88-річний геймер потрапив до Книги рекордів Гіннеса (ВІДЕО)

Важливо

Яна Бінліна визнали найстарішим на планеті геймером-відеоблогером. Китайцю з міста Фучжоу 88 років.

Інформація про це з’явилася на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса.

До виходу на пенсію Ян Бінлін займався науковими дослідженнями у галузі нафтогазової промисловості. А у 1996 році чоловік захопився відеоіграми.

Спочатку Бінлін проходив такі хіти, як Tomb Raider (Розкрадачка гробниць) та Resident Evil (Оселя зла). Згодом його колекція зросла до 500 ігор. Крім комп’ютера, пенсіонер володіє консолями Xbox та PlayStation.

Представники Книги рекордів Гіннеса також опублікували щоденний розклад геймера. Він встає о шостій ранку, після сніданку півтори-дві години займається настільним тенісом. З третьої години дня починається час ігор, який триває до вечора. У дружини та двох дітей захоплення Бінліна питань не викликає.

Рекордсмен з дружиною.

Рекордсмен веде блог у китайській соцмережі Bilibili. Своїм передплатникам він радить не надто захоплюватись відеоіграми. За словами Бінліна, слід дочекатися пенсії, перш ніж повністю присвячувати себе комп’ютерним розвагам.

До слова, 2020 року до Книги рекордів Гіннеса потрапила 90-річна мешканка Японії. Її визнали найстарішим геймером на планеті. Вона присвятила іграм близько 40 років життя.

Як розповідало раніше BitukMedia, 13-річний Вілліс Гібсон, геймер-вундеркінд з США, настільки далеко просунувся в оригінальній версії гри “Тетріс” для Nintendo, що вона зависла. “Я не відчуваю своїх пальців”, — сказав він пізніше.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі