П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Типова скандинавська історія – Tesla тонула у фіорді, потерпілих врятувала сауна на воді (ВІДЕО)

Важливо

Персонал і клієнти сауни, що плаває, врятували двох осіб із автомобіля Tesla. Електромобіль залетів у воду із причалу у норвежській столиці Осло. Потерпілих чекав гарячий прийом після порятунку.

Про це розповідає UPI.

Подія сталася у районі Осло, де знаходяться корабельні доки. Місцеві свідки зняли відео, коли автомобіль уже тонув у водах затоки. Водій та пасажир вилізли на дах машини. До них наблизилася сауна, яка плаває. Потерпілі стрибнули у холодну воду, персонал та відпочивальники допомогли їм вибратися на палубу.

Водія та пасажира Tesla зігріли у сауні, а авто пізніше витягли із води.

“Один із гостей прибіг і сказав мені, що машина влетіла у воду. Я помчав на усіх парах”, – пригадує капітан сауни Ніколай Нордал.

Водій авто розповів, що думав, ніби ручка коробки передач знаходиться у положенні “парковка”, і натиснув на педаль газу. Однак машина розігналася і влетіла у затоку.

Як розповідало BitukMedia, американка із півночі Каліфорнії понад 14 год чекала порятунку, після того як паводок змив її разом із машиною. Вона спробувала перетнути половодний струмок Аррой дель Валлє, але хвилі знесли авто і перекинули його.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі