П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Пес Тандем” – джек-рассел обожнює підкорювати хвилі на серфі (ВІДЕО)

Важливо

4-річний пес Ефруз породи джек-рассел-тер’єр із Перу шаленіє від катання на серфі у Тихому океані. Хвилі він ловить у тандемі із господарем Мауро Канеллою в окрузі Сан-Бартоло.

Про це розповідає The Guardian.

Мауро, який працює інструкторкою із серфінгу, розповідає, до Ефруз любить море і часто залазить до неї на дошку. Він самостійно тримає баланс на носі серфу поперед власника, в той час як Мауро долає хвилі стоячи на ногах, на колінах чи лежачи.

Кататися таким чином пара почала близько року тому. Тренер розповідає, що вони із Ефрузом не єдині- таких людино-собачих тандемів на пляжі можна побачити близько десяти. Мауро навчає й інших собак, якщо у господарів є бажання.

Ефруз змерзає у воді, але йому все рівно подобається новий вид спорту. Іноді їх змиває хвиля – на випадок цього Ефруз носить жовтий сигнальний желет.

Як розповідало BitukMedia, 10-річний кіт Олі на борту яхти Sylph VI став першим зі свого виду, хто візьме участь у знаменитій регаті Rolex Sydney Hobart. Капітан Боб Вільямс каже – Олі пережив разом з ним довколасвітню подорож. Тож про те, щоб лишити його на березі, не було і мови.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі