Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Відстояли! Мешканці міста переконали комунальників не демонтувати головну ялинку

Важливо

Мешканці Тернополя відстояли перед комунальниками головну ялинку на центральній площі міста. Співробітники КП “Тернопільміськсвітло” почали знімати гірлянду і прикраси 9 січня, але місцеві домоглися, аби ялинка постояла ще деякий час. Кажуть, цього просять діти.

Про це повідомляє місцеве видання 20 хвилин.

Начальник управління ЖКГ, благоустрою та екології Тернополя Олег Соколовський розповіда, що як тільки комунальники почали демонтувати ялинку, до міськради почали масово звертатися тернополяни.

“До нас надходили дзвінки від тернополян, дехто навіть приходив до управління та просив ще залишити ялинку, бо цього хочуть діти. Це для нас було великим здивуванням. Тому міський голова дав доручення, що ялинка ще простоїть деякий час”, – каже Соколовський.  

“Наші працівники вже знали з ялинки іграшки, також перейшли до демонтажу ілюмінації. Однак ялинку вирішили залишити на деякий час. Гірлянди, які встигли зняти, повернули. Але іграшки вішати назад не будемо”, – розповів директор комунального підприємства “Тернопільміськсвітло” Олег Лехіцький.

Як повідомляло BitukMedia, британське село Вулвергемптон вирішило залишити на вулицях на цілий рік різдвяну святкову ілюмінацію. Люди будуть почуватися безпечніше, кажуть місцеві політики.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі