Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Батько-мільйонер 20 років прикидався бідним перед сином

Важливо

Китайський мільйонер 20 років приховував від сина свої статки, вдаючи, що виже в кредит. Хлопець дізнався правду, лише коли закінчив університет, – батько запропонував йому роботу у своїй компанії.

Про це молодий китаєць розповів у соцмережі Douyin – платформі, на основі якої розвинувася TikTok.

Хлопець, нік якого із китайської перекладається як Сянь Сянь Батл, що його батько завжди плакав через борги і бідкався сину на бідність, у якій вони живуть. Вони жили у невеличкому будиночку. І лише нещодавно, після того, як закінчив університет, хлопець дізнався, що його батько володіє цілим маєтком.

Хлопець каже, що думав, після університету влаштується на роботу хоча б за 6 тис. юанів на місяць (близько $840), аби допомагати батькові виплатити кредити.

Однак із пошуком роботи не склалося, і батько запропонував сину продовжити його бізнес. І запросив у офіс, який чоловік викупив і зробив своїм домом.

Одне із восьми авто

Будівля має караоке-кімнату та акваріум вартістю майже $7 тис. Батьків автопарк складається із восьми дорогих автівок.

Однак китаєць і зараз не розбещує сина – хлопець працює в компанії на зарплату близько $560, а на роботу добирається на електросамокаті.

Як розповідало BitukMedia, американці зі штату Флорида Рене і Бред Баласайтіс усиновили 17-річного Романа якраз перед його повноліттям. Хлопець уже змінив 19 прийомних родин. Але найбільш іронічно – він уже був у домі Баласайтісів в 11-річному віці, але тоді не ужився із родиною.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі