Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подарунок на повноліття – родина усиновила сироту, який змінив 19 сімей

Важливо

Американці зі штату Флорида Рене і Бред Баласайтіс усиновили 17-річного Романа якраз перед його повноліттям. Хлопець уже змінив 19 прийомних родин. Але найбільш іронічно – він уже був у домі Баласайтісів в 12-річному віці, але тоді не ужився із родиною.

Про це повідомляє New York Post.

Бред і Рене мають інших дітей: 28-річного Тома, 26-річну Кріссі, 22-річного Остіна, 22-річного Джареда, 20-річну Семмі, 18-річну Холлі та 17-річну Татьяну. Джаред і Холлі є біологічними дітьми пари, решту вони усиновили. Ще одна дочка, Розі, померла минулого року. Пара приймає дітей із 2008 року.

Роман шукав батьків із 11 років. Він уже мав шанс стати частиною великої родини, коли йому було 12. Але, каже Бред, він не був готовий до життя в родині. Хлопець боявся, що його покинуть. І ось іронічно, що він здійснив коло і знову повернувся.

Роками пізніше Роман знайшов Холлі у соцмережах і почав із нею спілкуватися. Батьки запросили його на вечерю.

Бред і Рене кажуть, коли він прийшов на процедуру усиновлення, наче гора з плечей у нього звалилася. І у них також.

Роман погано читає і має проблеми у висловленні своїх почуттів, кажуть нові батьки, але любить грати у настільну гру “ліла”.

Такі історії звичні для американських підлітків, і відсутність родини на час повноліття – це останній цвях у домовину їхнього майбутнього, каже адвокатесса з питань усиновлення Джин Тейт. Але не усім таланить так, як Роману. Не маючи куди піти, молоді люди опиняються у в’язниці чи на вулиці.

Як розповідало BitukMedia, 27-річна Джесс Елліс та її 33-річний наречений Авері Раасен із Східного Лондону змінюють підгузки 13 іграшковим немовлятам. Жінка каже, так готується стати матір’ю.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі