П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

92-річна спортсменка проїхалася на водних лижах – і встановила рекорд (ВІДЕО)

Важливо

92-річна американська пенсіонерка Дван Якобсен Янг офіційно стала найстарішою жінкою, яка каталася на водних лижах. Цим видом спорту вона займається із 1961 року.

Про це повідомляє Книга рекордів Гіннеса на сайті.

Жінка із американського містечка із промовистою назвою Фіш-Хейвен (Рибні Небеса) штату Юта займається воднолижним спортом із 29 років. Щоліта вона та її сім’я проводили на місцевому Ведмежому озері за цим заняттям – навіть якщо погода була поганою. Однак зараз у негоду жінка не стає на лижі.

Дван вчила кататися своїх дітей, внуків, а тепер і правнуків.

Про свій рекорд жінка розповіла родині на це Різдво. На екрані показали її відео, а онучка вручила табличку із офіційною відзнакою.

“Чоловік подумав, що я збожеволіла, друзі були здивовані, а сім’я сказала, що це чудово”, – розповідає спортсменка про реакцію близьких.

Однак, Дван не збирається зупинятися. Її мрією є покататися на Женевському озері та нарешті навчитися добре їздити на сноуборді.

“Я ніколи не уміла цього як слід, мені потрібно кілька уроків”, – каже жінка.

Як повідомляло BitukMedia, 92-річний Альфредо Аліага Бурдіо офіційно став найстарішим чоловіком, який перетнув Великий каньйон у США від краю до краю. Вік – це лише цифра, каже відчайдух і ділиться секретами здорового життя.

 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі