Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Під Києвом комунальник врятував собаку із крижаної річки

Важливо

В Ірпені під Києвом працівник комунального підприємства “Управління благоустрою міста” Віктор Школьник врятував собаку місцевої мешканки. Чоловік голим зайшов у вкритою кригою річку Ірпінь, аби витягти чотирилапого. Температура повітря була -13 градусів.

Про це повідомляє КП «Управління благоустрою міста» Ірпінської міської ради у Facebook.

Як видно на відео, чоловік роздягнувся до спіднього одягу, перевірив кригу на міцність та, лігши на неї животом, спробував дістати собаку, котрий больбався у воді. Однак крига поламалаися і, чоловікові все рівно довелося залізти у воду, аби взяти тварину за повідок і допомогти вибратися на берег.

“Не вагаючись ні хвилини, він врятував собаку з крижаної води на набережній Ірпеня при -13 градусів”, – пишуть у Ірпінській міській раді.

“Вітя, ти герой!” – коментує вчинок власниця собаки.

Там просять пильно ставитися до улюбленців у зимову пору:

“Будь ласка, слідкуйте за своїми домашніми улюбленцями та не випускайте їх на вулицю без нагляду, особливо в районах водойм”.

Як розповідало BitukMedia, пес із кличкою Боніфацій після підриву росіянами Каховської ГЕС вибрався на пліт та доплив аж до Одеської області. Врятованого безхатька забрала родина із Польщі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі