П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Кінська сила одна, але надійна – кур’єр втомився від черг на заправки (ВІДЕО)

Важливо

Кур’єр індійського сервісу із доставки їжі Zomato у місті Гайдерабад пересів на коня. Через страйк далекобійників утворилася бензинова криз. Тож аби уникнути черг на заправках та заторів, чоловік вигадав новий підхід.

Відео із кур’єром публікує The Guardian.

2 січня індійські оператори вантажівок, автобусів і автоцистерн почали триденний страйк проти нових правил щодо поводження під час аварій – за втечу з місця ДТП влада запровидали великі штрафи та позбавлення волі строком до 10 років.

В результаті протестів країна зіштовхнулася із різким браком бензину. На заправках стояли величезні черги, а на дорогах – затори.

“Для мого мотоцикла нема палива. Я прочекав три години, так і не дочекався – і відмовився стояти”, – каже вигадливий кур’єр на відео, яке залили у соцмережі.

Деякі компанії із доставки їжі вимагають, аби кур’єри приїжджали до клієнтів протягом 10 хв. Зважаючи на надзвичайно завантажений трафік у Індії, кур’єри вимушені порушувати правила дорожнього руху та часто наражати себе на небезпеку ДТП.

Як розповідало BitukMedia, 9 листопада вантажний літак у США змушений був перервати політ та повернутися на аеродром через втечу коня. На висоті близько 10 тис. км. тварина вирвалася на волю та почала бігати багажним відділенням.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі