П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Важко знайти жінку, якій би таке сподобалося – батько 180 дітей досі самотній

Важливо

Чоловік із британського Ньюкасла на ім’я Джо став батьком понад 180 дітей по всьому світу. Однак чоловік досі не має постійної партнерки. Каже, жінки дуже ревнують до того, чим він займається.

Про це повідомляє New York Post.

Джо зробив щасливими 180 жінок за останні 13 років. Він “працює” повністю безкоштовно, але лишив свій генетичний матеріал по всьому світу – від США та Аргентини до Сінгапура.

Попри це, свою родину він створити не може.

“Важко знайти таку, яка б толерантно до цього ставилася”, – бідкається донор сперми.

“Жінка хоче, щоб чоловік був відданий лише своїм дітям. А у мене дітей надто багато”, – каже Джо.

Лікарі закликають бути обережними із такими, як Джо. Він не є офіційним донором сперми і працює не через клініку. Це може мати наслідки для здоров’я дітей та жінки, адже донор без ліцензії може мати небезпечні спадкові захворювання.

Проте відчайдушних жінок це не зупиняє. Іноді вони пишуть йому у соцмережі та просять “зробити їм дитину”. При тому, більшість жінок, з якими у нього були стосунки, були спочатку такими його клієнтками.

Інші жінки уже перебувають у стосунках, але певні проблеми заважають їм завагітніти, тож Джо надсилає їм свій матеріал – і так відбувається штучне запліднення.

Але Джо не здається.

“Я сподіваюся, що одного разу зустріну ту особливу людину, яка зможе прийняти мене таким, який я є — людину, яка хоче мати дітей і зможе прийняти десятки моїх дітей від інших жінок”, – каже він.

Ну а поки ж чоловік допомагає жінкам, які не можуть завагітніти. У США, наприклад, кожна п’ята жінка у віці від 15 до 49 років бореться з безпліддям.

Джо каже, що знайомий особисто із 60 із своїх понад 180 дітей. З деякими зустрічається навіть щодня.

Дехто ж критикує Джо ще жорсткіше. Наприклад, австралійський адвокат і юрист із сімейних питань Стівен Пейдж сказав, що “Джо небезпечний, божевільний. Він вдає із себе бога. І взагалі жодній жінці не можна бути поруч із ним”.

Як розповідало BitukMedia, 27-річний британець Ріс Вільямс втратив у дитинстві матір і зростав із вітчимом. У спробі знайти біологічного батька Ріс знайшов брата – тому 53 роки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі