П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

На 20 років старший – завдяки ДНК-тесту чоловік знайшов брата

Важливо

27-річний британець Ріс Вільямс втратив у дитинстві матір і зростав із вітчимом. У спробі знайти біологічного батька Ріс знайшов брата – тому 53 роки.

Історію розповідає Nеw York Post.

Мати померла, коли Рісу було 9. Якось від свого кузина Ріс дізнався, що чоловік, який його ростив і виховав, не є його біологічним батьком. Тож він вирішив знайти свою родину.

Ріс зробив ДНК-тест і розмістив його результати на MyHeritage – сайті, який допомагає шукати родичів. Батька він не знайшов – той помер шість років до того, але натомість знайшов брата. Чоловіка звати Кріс Джонс, йому 53.

Чоловіки зустрілися у травні цього року. Ріс жартує, що з першого погляду на Кріса подумав – “о, у мене, коли я постаршаю, буде гарна лінія волосся”. Мовляв, не полисіє і зачіска буде гарною.

“Це хтось від плоті і крові, хтось схожий на мене. Тепер у мене відчуття, ніби знайшлася ще одна частинка пазлу”, – каже Вільямс.

Джонс теж радий брату. Він подолав дорогу у понад дві години, аби обійняти Ріса. Для цього він влаштував сюрприз і запросив відео-оператора, який би зняв їхню зустріч.

Джонс розповів, що теж ріс у нерідній родині – його усиновили. Тож чоловік тішиться, що знайшов брата. Хоч і визначає, що прийомні батьки його виховували з любов’ю.

Ріс і Кріс мають однакові інтереси й однакові риси у поведінці.

“Нам обом подобається один і той самий колір. Ми обоє любимо котів. Ми обоє схильні до імпульсивних покупок”, – кажуть чоловіки.

Але дивовижно, що Кріс і біологічний батько мають одну і ту ж рідкісну травму ока.

Тепер брати збираються зустрятися у червні.

Як повідомляло BitukMedia, y Великій Британії 87-річний Аллен Свінбенк та його молодший на 2 роки брат Джон Робсон познайомились після 85 років розлуки. Єдинокровні родичі не знали про існування один одного

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі