П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

25 майстрів і майстринь створили мозаїку, присвячену українському ППО (ВІДЕО)

Важливо

25 українських майстрів та майстринь із київської студії “Цілісно” створили мозаїку, присвячену Українському ППО. Її встановили біля будівлі столичного фунікулера.

Про це повідомляє Нова Пошта в Instagram.

На створення мозаїка на честь “тих, хто тримає небо” пішло 27 днів. Авторку дизайну стала Тетяна Міхалова.

“Ця мозаїка – збірний образ України, де ти можеш побачити памʼятки наших міст: Києва, Харкова, Львова, Ялти. А зверху, над усім пейзажем – руки, які тримають українське небо та захищають нас від ворожих атак. Це і є наші захисники неба, які день у день оберігають наш спокій”, – розповідають на сторінці НП.

“У мозаїці ми використали різноманітні матеріали – це і плитка з заводів, яких вже не існує, і скло пляшок, дзеркала, різноманітний старий посуд, а також вдячні українським керамістам, які надали свій бій для мозаїки”, – розповідає студія “Цілісно” в Instagram.

У мозаїку також вмонтували QR-код з посиланням на проєкти “Повернись живим”, щоб бажаючі могли задонатити на українську армію. Зокрема на збір “Запакуй небо” від “Повернись живим” та Нової пошти.

“Нашій команді було неймовірно важливо і цікаво присвятити роботу людям, завдяки яким ми всі живі і маємо можливість працювати на результат”, – каже власниця студії “Цілісно” Тетяна Родькіна.

Як розповідало BitukMedia, кішка Джилія із Диканської громади збирає гроші на ЗСУ та хворих дітей. Для цього виступає разом зі своєю господинею Антоніною Мирінець на благодійних заходах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі