Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Виступає разом із господинею – кішка збирає гроші для ЗСУ (ВІДЕО)

Важливо

Кішка Джилія із Диканської громади збирає гроші на ЗСУ та хворих дітей. Для цього виступає разом зі своєю господинею Антоніною Мирінець на благодійних заходах.

Про це розповідає Суспільне.

На заходах Антоніна Мирінець читає вірші про свою кішку. Джилії уже 10 років. Її Антоніні Мирінець подарував син. Котеня було породисте, має документ про родові.

“З Диканського краю наша Джилія вас вітає. Хоч шотландської породи, так диканської краси і вроди”, – так каже жінка про свою чотирилапу компаньйонку.

Коли Джилія підросла, волонтерка почала брати її із собою на виступи.

“Ось так ми виходимо на сцену і вона сидить собі спокійно. Я можу її й так показати і отак. І у вальсі ми отак виходимо”, – розповідає жінка.

Джилія має вишиванки, бальні сукні, стрічки тощо.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Антоніна Мирінець склала про кішку вірш: “От, візьму я лапки в боки, розбіжаться усі орки. Вишиванку одягнула, орків наче вітром здуло. На своїй землі я нині, слава нашій Україні”.

Скільки назбирали грошей, жінка не рахує. Але каже, ніколи не буває менше 2 тис. грн.

Як розповідало BitukMedia, у Кривому Розі волонтери створили кав’ярню, у якій живуть троє врятованих ними котів. Тварин пролікували та щепили, тож для відвідувачів взаємодіяти із ними безпечно.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі