Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Типова різдвяна історія – хлопчика посадили самого на неправильний літак

Важливо

6-річний Каспер із американського штату Філадельфія повторив історію Кевіна зі стрічки “Сам удома-2”. Каспер мав летіти до бабусі у Флориду, а натомість опинився майже за 260 км звідти – у штаті Орландо. Авіакомпанія Spirit Airlines перепросила за такі незручності.

Про це розповідає Daily Mail.

Хлопчик мав летіти з міжнародного аеропорту Філадельфії до міжнародного аеропорту Південно-Західної Флориди у Форт-Майерсі. Натомість 21 грудня його “помилково” посадили на літак до Орландо, пояснює авіаперевізник.

“Діти завжди під нашим наглядом, і як тільки ми виявили, що сталася помилка, ми постаралися зв’язатися із родиною”, – кажуть в Spirit Airlines.

Бабуся Марія Рамос пригадує, що вона була шокована, коли на літакові не виявилося внука.

“Я забігла всередину літака до бортпровідниці і запитала її: «Де мій онук? Його передали вам у Філадельфії?»”. А вона відповіла – ні, поруч зі мною не було дитини”, – пригадує Рамос.

Каже, дуже боялася, поки Каспер не зателефонував та не повідомив, що він таки приземлився.

Бабусі нічого не лишалося, як взяти машину з водієм та мчати майже 260 км до внука. Авіакомпанія пропонує повернути кошти за цю поїздку, але Рамос каже, її більше цікавить, як так вийшло, що компанія помилилася.

Та на відміну від Кевіна Маккаллістера, персонажа фільму “Сам удома 2”, Касперу не дісталася ні готівка, ні кредитка із великою сумую коштів, обійшлося без пригод із грабіжниками. Хлопчик пробув під наглядом служби аеропорту до прибуття бабусі.

Як повідомляло BitukMedia, 9 листопада вантажний літак у США змушений був перервати політ та повернутися на аеродром через втечу коня. На висоті близько 10 тис. км. тварина вирвалася на волю та почала бігати багажним відділенням.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі