Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прикинувся прикрасою: жінка раптово знайшла живий сюрприз на новорічній ялинці (ВІДЕО)

Важливо

Американка з Техасу несподівано знайшла опосума на гілках своєї новорічної ялинки і злякалася. Жінка і гадки не має, як тварина потрапила до її будинку, оскільки жодні двері не були відчинені.

Про це пише People.

Американка записала кілька відео несподіваної зустрічі з пухнастим незнайомцем у себе вдома та виклала їх на своїй сторінці @brettbratt359 у TikTok. Вона розповіла глядачам, що після повернення додому з роботи у вітальні раптово почула незвичайний звук. Спочатку жінка подумала, що це один з її трьох собак або кіт.

Зрештою вона підвелась з дивана, щоб дослідити джерело звуку, і побачила “довгий щурячий хвіст”, який стирчав з її ялинки, та мордочку з круглими чорними очима. Виявилося, що в будинок вдерся опосум і прикинувся ялинковою прикрасою.

За порадою бойфренди жінка одягла довгі гумові рукавички і спробувала стягнути тварину з дерева, але та міцно вчепилася в гілку. Американка таки змогла витягнути опосума, хоча той вирвався з її рук і втік під диван.

Тваринка так бігала від дивану до столу і знов до дивану, поки жінка не змогла “взятися за неї, як футболіст Національної Футбольної Ліги”.

Жінка розповіла, що опосум, якого вона зрештою змогла винести на вулицю, під час зустрічі не був злим або агресивним, хіба грайливим. Вона “не уявляє”, як тварина змогла потрапити до її будинку.

“Як любитель тварин із трьома собаками, двома зміями, бородатим драконом і котом, я, ймовірно, залишила б його, якби він не смердів так жахливо”, — сказала жінка.

Як розповідало раніше BitukMedia, у тому ж штаті Техас опосум вибіг на поле і перервав університетський матч з американського футболу. Порушника затримали та витягли за межі поля, хоча той явно був проти.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі