П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Цап постав на заваді еко-ініціативі

Важливо

Цап Роджер паралізував роботу центру із переробки сміття у британському місті Пітсі, графство Ессекс. Підприємство евакуювали, коли тварина з’явилася там із “інспекцією”.

Про це повідомляє місцева спільнота Instagram.

Місцева влада ідентифікувала тварину, як барана. Користувачі соцмереж уже охрестили його Роджером – на честь легендарного маскота британської команди із регбі Dewsbury Rams із міста Дьюсбері у Західному Йоркширі.

Але місцеве Товариство із захисту коней і поні вважає, що це був таки козел.

Як би там не було, тварина навідалася до еко-активістів із візитом у минулу п’ятницю. Співробітників заводу із переробки сміття евакуювали із питань безпеки.

Взагалі, кажуть на заводі, прохід на підприємство у них відбуваються за попереднім записом. А козел не бронював собі перепустку. Тож його із великою чемністю затримали та доправили додому – у господарство, яке знаходилося неподалік.

“Для цього знадобилася пара наших працівників, бо козел був не дуже налаштований на співпрац”, – пожартувала голова Товариства захисту коней і поні Лі Пері.

Як розповідало BitukMedia, в австралійському місті Хобарт, що у штаті Тасманія, жінка запізнилася на роботу через 600-кілограмового морського котика. Той заснув перед її автомобілем. Це відома місцевим жителям тварина на ім’я Ніл.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі