Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

З поважної причини: жінка запізнилася на роботу, бо перед її машиною заснув морський котик (ВІДЕО)

Важливо

В австралійському місті Хобарт, що у штаті Тасманія, жінка запізнилася на роботу через 600-кілограмового морського котика. Той заснув перед її автомобілем. Це відома місцевим жителям тварина на ім’я Ніл.

Про це повідомляє ABC.

Будинок Ембер Харріс знаходиться через дорогу від пляжу, де нерідко з’являвся морський котик. Днями вона прокинулася о 6:20 ранку від дивного звуку. Вона подумала, що хтось розкрив її автомобіль. “Я виглянула з вікна своєї спальні – Ніл дивився просто на мене”, – розповіла жінка.

За словами Ембер, морський котик спочатку пройшовся її галявиною, потім спробував увійти в будинок і зрештою дослідив гараж. Тільки після цього він влігся перед її машиною і міцно заснув. Австралійка намагалася за допомогою їжі “вмовити” південного морського слона трохи посунутися, але все було марно.

Через непроханого гостя жінці довелося зателефонувати начальниці та пояснити причину свого запізнення на роботу. В офісі поставились до ситуації з розумінням і “трохи посміялись” з цього приводу.

Лише за кілька годин Ніл виспався і повернувся на пляж. Причому Ембер не хотіла проганяти морського котика і була готова приймати Ніла на своєму подвір’ї стільки часу, скільки він сам захотів би.

Мічений південний морський слон, якого місцеві жителі ніжно називають Ніл (Neil the seal), за останні кілька років здобув чимало прихильників в Інтернеті. Він відомий тим, що відвідує пляжі в околицях Хобарта, гріється на сонечку просто на дорогах і грається з дорожніми конусами, встановленими для його захисту.

Але попри всі його витівки, Ембер Харріс ніколи не очікувала побачити знаменитість на своєму подвір’ї.

Як розповідало раніше BitukMedia, ненажерливий морський тюлень оселився в озері і з’їдає чужу рибу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі