Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Таємний благодійник: чоловік, який жив у трейлері, виявився доларовим мільйонером

Важливо

82-річний американець, який жив у будинку на колесах, виявився мільйонером. Секрет розкрився після оприлюднення його заповіту. Чим він так здивував місцевих?

Про це розповідає New York Post.

Джеффрі Холт провів більшу частину життя в містечку Хінсдейл, штат Нью-Гемпшир. Місцеве населення тут не перевищує чотирьох тисяч людей. Відомо, що літній чоловік жив у будинку на колесах, не користувався інтернетом і не мав автомобіля. Як була потреба, пересувався містом газонокосаркою.

Незадовго до своєї смерті в червні Джеффрі Холт розповів найкращому другу Есуну Сміту, що зробив кілька вдалих інвестицій і став власником статків у 3,8 млн доларів. Холт запитував, що робити з цими грошима – дітей в нього не було, а з дружиною давно розлучився. За словами Сміта, він порадив другу “подумати про громаду”.

Джеффрі Холт у 2020 році. Фото – Ed Smith via AP

Порада спрацювала: таємний мільйонер заповів гроші місту, чим неймовірно вразив сусідів. “Я був дещо шокований, коли дізнався, що всі гроші пішли на потреби міста”, – розповів Сміт. Жителі Хінсдейла згадують, що Холт дуже любив стригти газони, а тому часто допомагав сусідам за символічну плату. Ніхто й гадки не мав, що цей літній чоловік – багатій

Пізніше його сестра Елісон, яка живе в Каліфорнії, розповіла, що дбайливому ставленню до грошей їх навчив батько. Жінка також сказала, що в дитинстві її брат мав проблеми з навчанням через дислексію, проте він “був дуже розумний у певних галузях”. Після служби у ВМС Джеффрі Холт се життя збирав історичні книги та записи класичної музики – Генделя і Моцарта. За словами Елісон, її брат ніколи не говорив про гроші, але часто запитував, чи не потрібна їй бува допомога. “Мені так сумно, що він не побалував себе хоча б трохи”, — сказала Елісон, яка також не має дітей.

Міська влада Хінсдейла вирішила витратити несподіваний спадок на гранти для місцевих організацій та оголосила на них спеціальний конкурс.

Як розповідало раніше BitukMedia, 56-річний мільйонер китайський мільйонер спробував скласти випускний іспит для вступу до університету в 27-й раз і знов провалився. Чоловік все життя мріє здобути диплом престижного Сичуанського університету, щоб вважатися інтелектуалом. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі