Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Мов збожеволіла”: собака допомогла врятувати кота, що впав у 30-метрову шахту

Важливо

В селі англійського графства Корнуолл собака Дейзі допомогла пожежникам врятувати кота Мауглі, який впав у 30-метрову шахту. Господиня майже втратила надію знайти свого кота, доки не звернула увагу на незвичайну поведінку собаки.

Про це розповідає BBC.

Мішель Роуз не могла знайти свого кота шість днів і майже втратила надію. Але раптом вона звернула увагу, що її собака “збожеволіла”: почала голосно гавкати і постійно тікати з дому в Харроуберроу в бік лісу.

В один з таких випадків Мішель вирішила піти разом із Дейзі. Ідучи пішохідною доріжкою, собака привела господиню до покинутої шахти Принца Уельського. Там Дейзі зупинилася, і стало зрозуміло, що Мауглі впав у заглибину. За словами Роуз, втручання Дейзі призвело до порятунку її котячого друга.

Фото – Х/RSPCA (England & Wales)

Вже наступного дня рятувальники дістали кота, який, на диво, не постраждав після падіння. “Дейзі – суперзірка, вона приголомшлива собака. Без Дейзі Мауглі все ще міг би залишатися там. Собака наполегливо змушувала мене слідувати за нею, це було приголомшливо”, – розповіла Мішель.

Крім Дейзі та Мауглі, у британки живе кіт Балу. “Дейзі був уже рік, коли 2022 року приїхали кошенята, і відтоді всі вони нерозлучні. Собака досить матріархальна і справляється з ними, вони її люблять, а вона їх захищає”, — розповіла господиня вихованців.

Як розповідало раніше BitukMedia, собака 10 тижнів не відходив від загиблого господаря у горах.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі