П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Не очікували гри на виживання – учасники “Гри в кальмара” будуть судитися із Netflix

Важливо

Принаймні двоє учасників реаліті-шоу за мотивами серіалу “Гра в кальмара” планують подавати позов проти організаторів із Netflix. Люди сподівалися розважитися, і не очікували на жорсткі умови. Тепер замерзли й пережили нервовий зрив. Тому хочуть судитися, кажуть юристи.

Про це повідомляє The Guardian.

Двоє учасників пережили гіпотермію під час найпершого конкурсу “Червоне світло, зелене ствіло” із культовою лялькою-роботом.

Скрін із відео

Зйомки відбувалися у ангарі колишньої авіабази британських ВПС, де зараз знаходиться студія Cardington Studios. Вона відома багатьма блокбастерами.

У той час Британію накрило раптове похолодання. Люди кажуть, ангар погано опалювався, і вони перемерзли.

Netflix переконує – за усіма 456 учасниками стежили лікарі, і заяви, що чиєсь здоров’я сильно постраждало – це неправда.

“Учасники сподівалися, що візьмуть участь у чомусь веселому. Натомість вони опинилися у болісному стресовому положенні у холодному приміщенні”, – каже Деніел Слейд, голова юридичної контори Express Solicitors, куди звернулися учасники.

Хтось втрачав свідомість, у когось руки стали пурпурові від холоду, люди кричали на медиків, аби ті допомогли, – описує ситуацію юрист. Тепер, звісно, люди відчувають, що спроба змагатися із Netflix для них це буде битвою Давида і Голіафа, каже Слейд.

У Netflix натомість переконують – ще жоден судовий позов не надійшов. І наголошують – ставляться до здоров’я учасників дуже відповідально.

Як повідомляло BitukMedia, стримінгова платформа Netflix розробляє ігри за мотивами своїх популярних серіалів “Гра в кальмара” та “Венздей”. Можливість грати на смартфонах та смарттелевізорах з’явиться уже за кілька місяців.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі