П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Netflix створить мобільні ігри за мотивами “Гри в кальмара” та “Венздей”

Важливо

Стримінгова платформа Netflix розробляє ігри за мотивами своїх популярних серіалів “Гра в кальмара” та “Венздей”. Можливість грати на смартфонах та смарттелевізорах з’явиться уже за кілька місяців.

Про це повідомляє The Wall Street Journal  із посиланням на власні джерела.

Поки невідомо, коли планують випустити ігри. Другий сезон обох серіалів знаходиться поки в розробці, тож, ймовірно, ігри з’являться ближче до прем’єри.

Також мобільні ігри, ймовірно, створять за мотивами серіалів про Шерлока Холмса та “Чорне дзеркало” та фільму “Евакуація”.

Netflix уже має ігри за популярними “Ферзевий гамбіт”, “Дивні дива” та іншими серіалами. Цю сферу компанія розвиває уже два роки. Зараз підписникам доступні 77 ігор на її платформі. Проте, схоже, компанія хоче, аби ігри були доступні не лише на смартфонах та планшетах, а й на телевізорах та комп’ютерах.

22 листопада відбудеться прем’єра реаліті-шоу, створеного за мотивами “Гри в кальмара”.

Як повідомляло BitukMedia, серіал “Перші дні” стане першим українським продуктом, прем’єра якого відбудеться на Netflix. 1 листопада серіал покажуть одночасно в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Угорщині, Молдові, балтійських і балканських країнах.

 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі