Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Голову Іншопланетянина із культового фільму Спілберга продадуть на аукціоні

Важливо

Американський аукціонний дім, яким володіє Warner Bros. Discovery, планує продати аніматронну голову Іншопланетянина з однойменного фільму Стівена Спілберга 1982 року. За неї хочуть принаймні $1 млн.

Про це повідомляє CNN.

Аукціон проведуть 14-17 грудня у Беверлі-Хіллз, Каліфорнія. Розпродаж проводитиме Julien’s Auctions and Turner Classic Movies.

Голова Іншопланетянина буде одним із лотів. Загалом планують розпродати близько 1 тис. предметів із науково-фантастичних, фантастичних та супергеройських фільмів. Торги пройдуть наживо та онлайн.

Голову Іншопланетянина створив нині покійний експерт зі спецефектів Карло Рамбальді. Ніздрі Іншопланетянина відкриваються і закриваються, вени пульсують; рухати очима, губами, бровами, чолом і язиком можна за допомогою кабелів.

Донька Рамбальді – Даніела – каже, батько надихався блакитними очима їхньої кішки Кіккі, коли створював зовнішність Іншопланетянина.

Експонат походить із особистої колекції Рамбальді. Повну фігуру Іншопланетянина уже продали минулого листопада за $2.56  млн.

Фільм “Е.Т.”, що є скороченням від ExtraTerrestrial, був свого часу номінований на дев’ять “Оскарів”, зі яких узяв чотири. Серед них – за найкращі візуальні ефекти.

Як повідомляло BitukMedia, модель зорельоту X-Wing, яку використали на зйомках фільму “Зоряні війни: Нова надія”, продали з аукціону за 3,1 млн доларів. Це найдорожчий реквізит, створений для франшизи, який виставляли на торги.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі