Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Жінка одружилася із дивною лялькою, а тепер вони чекають другу “дитину” (ВІДЕО)

Важливо

37-річна бразилійка Мейрівоне Роша Мораєс минулого року одружилася із лялькою із ганчірок на ім’я Марсело. У них уже є “син” Марселіньо – теж ляльковий. Але жінка каже, що чекає на другу “дитину”, і навіть зібрала вечірку із розкриття статі на 40 осіб.

Про це пише New York Post.

Вечірка із розкриття статі “дитини” відбулася у минулу неділю. Мейрівоне з’ясувала, що “дитина” буде дівчинкою. Вона з’явиться у “подружжя” у грудні і її ім’я буде Марсела, каже майбутня “мати”.

На відео, яке з’явилося у мережі, Мораєс, Марсело та Марселіньо були одягнені в рожево-блакитне з рожево-блакитними прикрасами. Мораєс тримали в руках димовуху, з якої підіймався рожевий дим.

Хоча на відео Мораєс стрибає від радості, пізніше вона сказала, що хотіла б ще одного хлопчика, бо “кажуть, що дівчата – це дорожче і це більше роботи”.

А ось Марсело, каже жінка, дуже щасливий, бо він хотів дівчинку.

Ляльку у людський зріст сплела із ганчірок для Мейрівоне її мати, коли жінка поскаржилася, що вона досі самотня і не має з ким танцювати форро. Мейрівоне каже, що закохалася у ляльку з першого погляду.

Однак, пізніше бразилійка поскаржилася, що Марсело двічі зраджував їй. А потім розповіла, що їхнього “сина” Марселіньо викрали і вимагають за нього викуп у розмірі $200.

Як розповідало BitukMedia, у Болгарії створили плюшевого ведмедя Loving Bear Puffy із чоловічим тілом. Пуффі має зріст 1,7 м, важить 3,2 кг і має допомагати самотнім людям.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі