Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ну дуже близько до клієнта – продуктовий магазин пропонує зависнути разом над прірвою

Важливо

Продуктовий магазин на прямовисній скелі у китайській провінції Хунань екстремали жартівливо прозвали найбільш незручним мінімаркетом по дорозі. Заклад працює на висоті 120 м і дає можливість клієнтам поповнити сили під час підйому.

Про це повідомляє SkyNews.

Унікальна крамничка знаходиться у Національному геологічному парку Шинюжай. Асортимент товарів працівники поповнюють щодня, спускаючись до будівлі за допомогою зіплайнів. При цьому у крамничці може перебувати лише одна людина одночасно.

Магазин розташований на гірському маршруті, де є багато металевих анкерів, до яких альпіністи можуть прикріпитися.

Про ціни у магазині не повідомляють, але кажуть, що пляшку води там дають безкоштовно. Підйом на гору займає 1,5 години, тож раптом комусь знадобиться.

Один із блогерів назвав крамничку the most inconvenient convenience store, що є грою слів. Сonvenience store ( дослівно “зручний магазин”) – так називають продуктові лавки, які знаходяться біля дому чи по дорозі, куди можна зручно заскочити за необхідними продуктами.

Як повідомляло BitukMedia, альпініст з Нової Зеландії дивом вижив при падінні з висоти 600 метрів. Чоловік відбувся незначними травмами. Між тим, 600 метрів – це висота майже двох Ейфелевих веж. Альпініста врятувала весняна погода, передають місцеві медіа.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі