Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Їхні звичаї – нащадок короля скаржиться, що не може дати донці ім’я із 25 слів

Важливо

Іспанський аристократ 33-річний Фернандо Хуан Фіц-Джеймс Стюарт і де Соліс, 17-й герцог Уескар, скаржиться, що із дружиною не можуть назвати свою другу доньку так, як хочуть. Планував дати їй ім’я із 25 слів, але чиновники заявили – це неможливо.

Про це повідомляє SkyNews.

Герцог Фернандо та його дружина Софія Палацуело хочуть назвати доньку Софія Фернанда Долорес Каєтана Тереза ​​Анджела де ла Крус Мікаела дель Сантісімо Сакраменто дель Перпетуо Сокорро де ла Сантісіма Трінідад і де Тодос Лос Сантос.

Частина запропонованого імені дівчинки перекладається як “від Пресвятої Тайни Неустанної Помочі Пресвятої Трійці та Всіх Святих”.

Охрестити дівчинку із таким іменем у церкві погодилися, а ось бюрократи стали в позу. За правилами, ім’я, дане дитині, не повинно перевищувати більше ніж “одне складне ім’я” та “два простих”.

Герцог Фернандо хотів назвати доньку на честь рідні та своїх релігійних вірувань. Тепер ім’я доведеться значно скоротити. Не допомогло і те, що Фернандо є прямим нащадком британського короля Якова ІІ, який жив ще у 17-18 ст, та інші родинні зв’язки.

Герцог є одним із восьми онуків покійної герцогині Альби, відомої як найбагатша жінка Іспанії та найтитулованіша жінка у світі – із такою відзнакою її навіть занесли до Книги рекордів Гіннеса. Звалии жінку Марія дель Росаріо Каєтана Альфонса Вікторія Євгенія Франциска Фіц-Джеймс Стюарт і де Сільва.

Як повідомляло BitukMedia, британська принцеса Євгенія народила другого сина. Друге ім’я новонародженого – данина поваги до діда, прадіда і прапрапрадіда. Це перший з правнуків королеви Єлизавети ІІ, який народився після її смерті у вересні минулого року.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі