Субота, 4 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Рекордний “італійський поцілунок” – 465 пар їли спагеті у романтичній манері

Важливо

465 пар відтворили іконічний кадр зі спагеті із діснеївського мультфільму “Леді та Блудько”. Такий світовий рекорд встановив один із ресторанів німецької мережі Vapiano.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

Для встановлення рекорду учасники зібралися у ангарі покинутого німецького аеропорту Темпельгоф у Берліні. Подія відбулася 6 липня, аби відзначити День поцілунків, однак повідомили про рекорд зараз.

“Італійський поцілунок” надув популярності після анімаційного фільму про собак “Леді і Блудько” 1955 року. Там двоє головних персонажів з’їдали спільну смужку спагеті, допоки не торкалися носами у поцілунку.

Фото: Книга рекордів Гіннеса

Аби надати романтичної атмосфери, ангар задекорували як ресторан і встановили ресторанні столики. Шматочок спагеті треба було з’їсти за 30 сек. При цьому макарон не мав перерватися і пара мала поцілуватися. За правильністю виконання стежили 12 стюардів.

Як розповідало BitukMedia, подружжя із канадського міста Лондон у провінції Онтаріо Майк і Джемі Джек з’їли гострий перець хабанеро, після чого встановили світовий рекорд із тривалості поцілунку. Він становить 15 хв і 6,5 сек. Це найдовший у світі поцілунок із перцем хабанеро.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі