Субота, 18 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Надзвичайні заходи безпеки – чоловік 10 годин просидів у сховищі серед коштовностей

Важливо

Невідомий багатій просидів 10 годин у сталезалізобетонному сховищі коштовностей у хмарочосі World Diamond Tower у американському Нью-Йорку. Співробітники не знали про клієнта і закрили його на цілу ніч.

Про це повідомляє CBS.

Пожежна служба Нью-Йорка розповіла, що чоловік був у сховищі в підвалі хмарочоса у вівторок 24 жовтня – хотів потрапити у свою комірчинку. Сховище належить охоронній фірмі DGA Security і використовується кількома підприємствами із виробництва дорогоцінного каміння. Якимось чином клієнта не вивели і залишили у сховищі.

Ім’я клієнта не називають. А ось сховище зі стінами товщиною 76 см зарекомендувало свою ефективність. Воно відкривається лише за таймером. Тож пожежники, які приїхали, нічим не змогли допомогти чоловікові, хоч і спілкуватися із ним через динаміки камер спостереження.

Вони спробували пробити стіну. Залізобетон розбили, а потім наткнулися на металеву пластину. Її вирішили не чіпати, бо для проходу через неї знадобились би спеціальні факели – а нагрівання могло б нашкодити людині у сховищі.

Тож о 6:15 ранку за місцевим учасом у середу чоловіка випустили зі сховища. Після огляду лікарями “швидкої”, його відправили додому.

Як розповідало BitukMedia, Амір Хан та його кохана Кет Воррен застрягли на верхівці Ейфелевої вежі через міського альпініста-екстремала. Ймовірно, той дерся на вежу, аби розгорнути плакат про Біллі Айліш. Амір тим часом не розгубився і запропонував Кет одружитися.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі