Неділя, 12 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Скелет розізлив владу відвертим танцем на вуличному стовпі. Тепер він місцева знаменитість (ВІДЕО)

Важливо

Влада містечка Грантсвіль у американському штаті Юта не оцінила декор до Геловіна у вигляді скелета, який виконував пол денс на вуличному стовпі. Власник прибрав його на своє подвір’я, і тепер скелет – місцева знаменитість.

Про це розповідає UPI.

Все почалося, коли Крістофер Фуджішин повісив на вуличному стовпі навпроти свого будинку бутафорський скелет. Він розмістив його так, що здається, ніби скелет танцює вниз головою на пілоні. В цей час поруч сидять інші скелети та пропонують танцівнику гроші.

Такий геловінский креатив не влаштував місцеву раду. Вони вбачили у ньому порушення правил розміщення дорожніх знаків. І наказали демонтувати декор до вечора. Щоправда, згодом цей пост видалили.

Хоча, правду кажучи, декого з місцевих роздратувало, що декор обігрує ідею закладів, де платять за відверті танці. Люди скаржаться – інсталяція не підходить для дітей. На що Крістофер відповідає:

“Якщо ваші діти розуміють, що відбувається на інсталяції, то це питання не до скелета. Тут питання в дечому іншому”.

Як би там не було, Крістофер придбав стовп, вкопав його на своєму подвір’ї і знову розставив декор. Сусіди, яким ідея сподобалася, почали доповнювати інсталяцію чоловіка. Тепер скелет “танцює” в оточенні гірлянд та під музику із колонки.

“Може воно й різкувато для когось, але все це в ім’я веселощів”, – каже чоловік. Образити своєю інсталяцією він нікого не хотів.

Як розповідало BitukMedia, aмериканка Мері Саймонс із Дейтона, штат Огайо, отримала попередження від міськради через 3-метрову статую вовкулаки на подвір’ї. Влада вимагає прибрати монстра, бо люди лякаються. А жінка проти – каже, він відлякує злодіїв.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі