Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Краще за сигналізацію – жінка посварилася з містом через перевертня (ВІДЕО)

Важливо

Американка Мері Саймонс із Дейтона, штат Огайо, отримала попередження від міськради через 3-метрову статую вовкулаки на подвір’ї. Влада вимагає прибрати монстра, бо люди лякаються. А жінка проти – каже, він відлякує злодіїв.

Про це повідомляє UPI.

Саймонс встановила статую минулого року на Геловін. А потім вирішила лишити вовкулаку на цілий рік.

“Він став для мене чимось на зразок маскота (символ підтримки спотривної команди, – ред.). Я дивлюся на ситуацію із точки зору безпеки. Хто вдереться в дім, поруч з яким стоїть 3-метрова статуя перевертня. Я знаю, що я б не стала такого робити”, – доводить жінка.

Саймонс одягає свого перевертня у різні костюми, аби відзначити свята та пори року. Зараз хоче одягнути йому гавайську сорочку та сонцезахисні окуляри.

Жінка навіть завела для свого “улюбленця” сторінку на Facebook. Його звати Філ, і він має близько 2 тис. підписників, а віднедавна і Twitter.

Загалом сусідам подобається, каже Саймонс. Але принаймні один із них написав анонімну скаргу у міськраду – і жінці прийшло попередження. Однак серйозних заходів проти Філа влада вживати не планує. Саймонс же обіцяє доглядати за перевертнем, аби  у нього, до прикладу,  раптом не відпала голова і не травмувала когось із перехожих.

Як повідомляло BitukMedia, в австралійському містечку Воррак, де живе близько 70 людей, стався бум дивних статуй, стилізованих під міньйонів – персонажів мультфільму “Нікчемний Я”. Однак, вони дуже дивні, і ніхто не знає, хто і для чого їх встановлює.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі