П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Форт Буаяр по-чеськи – із гелікоптера розкидали над полем $1 млн (ВІДЕО)

Важливо

Чеський блогер Каміл Бартошек зняв фільм ONEMANSHOW: The Movie за мотивами свого однойменного шоу. Він обіцяв 22 млн чеських крон ($1 млн) тому, хто відгадає загадку у стрічці. Оскільки ніхто не впорався, Каміл, також відомий як Казма Казміч, розсипав гроші над полем, де зібралися його фанати, за допомогою гелікоптера.

Про це пише Brainee.

Спочатку Казма поклав гроші у сейф у Празькому виставковому центрі. Переможець мав подивитися фільм із підказками, розгадати код до сейфу і відкрити його. Але ніхто так і не спромігся цього зробити.

Наприкінці вересня блогер заявив, що гроші все рівно не лишить собі і роздасть їх своїм фанатам. Тож тим, хто надіслав йому свою пошту, Казма відправив координати геолокації.

Зрештою на полім під містом Лиса-над-Лабем зібралися кілька тисяч людей. Дехто приходив цілими компаніями. В певний момент Казма відправив на полем вертоліт із контейнером, і той розсипав гроші над натовпом людей. Глядачі заходилися збирати купюри та навіть боролися за них.

Як розповідало BitukMedia, 16-річна американка Габріелла Бонем із Ель Рено у штаті Оклахома виграла Volkswagen Beetle на похоронах. Лотерея була останньою волею покійної – Діани Свіні. Примітно, що Габріелла не знала цієї жінки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі