Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Різниця була лише в одному – жінки листувалися 40 років, тепер зустрілися

Важливо

Американки Крістел Олстон із міста Онтаріо, штат Каліфорнія, та Хейлі Бріґґс із містечка Даглассвіль, штат Пенсільванія, листувалися 40 років. Жінки живуть у різних кінцях країни на берегах різних океанів. Тепер зустрілися і кажуть – у спілкуванні нічого не змінилося.

Про це розповідає New York Post.

Жінки познайомилися у школі у 1980-ту. Тоді існував такий проєкт – кожному учневі учителі призначили майбутніх друга чи подругу і сказали листуватися. Ймовірно, директори й очікували, що у парах зав’яжеться тісна дружба, каже Олстон.

Тривалий час жінки писали одна одній листи від руки. Коли ж з’явилися соцмережі, спілкування стало простішим. Більш того, вони змогли слати одна одній свої фото, коли забажають.

“Думаю, ми думали одна про одну хоч коли контактували, хоч ні”, – каже Бріґґс.

“Ми писали одна одній про те, чим відрізняємося, і так вивчили одна одну. І це був новий досвід”, – каже Олстон.

Жінки збиралися зустрітися у 2020-му, щоб відзначити їхнє 50-річчя, але плани порушив коронавірусний карантин. Тепер же вони зустрілися у Пенсильванії за вечерею у ресторані італійської кухні.

Від зустрічі в реалі їх спілкування зовсім не змінилося, каже Олстон.

“Єдина різниця, яку була, – це те, що ми в одному місці в один і той же час”, – ділиться своїми враженнями жінка.

Як розповідало BitukMedia, Керол Болін отримала любовні листи, які її батько писав матері під час Другої світової. Ці листи знайшла інша пара 30 років тому.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі