П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Творці World of Tanks запускають збір на спецшвидкі для України (ВІДЕО)

Важливо

Білоруська ігрова компанія Wargaming, відома грою World of Tanks, запускає свою найбільшу благодійну ініціативу – WargamingUnited. Купуючи спеціальні скіни у шести іграх компанії, гравці долучаться до збору на медичні потреби, а саме на швидкі для України.

Про це компанія оголосила 18 жовтня.

Wargaming запрошує спільноту шести ігор — World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends та World of Warplanes — обʼєднатися навколо цієї глобальної ініціативи.

Кожна гра матиме спеціальні набори на українську тематику з елементами кастомізації, які створили художники київської студії Wargaming. Набори будуть доступні з 18 жовтня до 1 листопада.

Усі гроші від кожного купленого пакету WargamingUnited Україні передадуть через платформу United24. Кошти підуть на покупку машин швидкої допомоги типу С — це вузькоспеціалізовані швидкі, оснащені необхідними дефібриляторами, кардіомоніторами, кисневими балонами та пристроями штучної вентиляції легень, необхідними для підтримки життя поранених на той час, доки вони не дістануться операційної.

“Ми у Wargaming обожнюємо ігри про війну, але ненавидимо війну реальну. Ця тема для нас особливо чутлива, адже в Києві в нас ціла студія, співробітники якої продовжують працювати над новинками й подіями для World of Tanks попри весь жах, який щодня переживає їхня країна”, — зазначили в ігровій компанії.

Раніше Wargaming вже брала участь у кількох кампаніях на підтримку українців, зокрема пожертвувала 1 млн дол. на медичну допомогу й обладнання в перший тиждень повномасштабної війни. Також компанія передала 100 тис. доларів на допомогу постраждалим від руйнування греблі Каховської ГЕС і 200 тис. євро на придбання машин швидкої допомоги для українських медиків.

Як розповідало раніше BitukMedia, українські IT-фахівці з ГО “Допомагай” створили застосунок Humancreed. Він дозволяє благодійникам із усього світу донатити на степендії для підтримки й розвитку талантів дітей з вразливих категорій.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі