П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український застосунок збирає донати для дітей із вразливих категорій

Важливо

Українські IT-фахівці з ГО “Допомагай” створили застосунок  Humancreed. Він дозволяє благодійникам із усього світу донатити на степендії для підтримки й розвитку талантів дітей з вразливих категорій.

Про це розповідає Vector.Media.дітей з інвалідністю; 

Небайдужі можуть донатити для малюків із чотирьох категорій. Це діти із інвалідністю; діти військових; діти переселенці; та діти з особливостями розвитку тощо. 

Стипендії будуть надавати на заняття спортом, творчістю, навчанням, а також на розвиток (культурне дозвілля та  корекційно-розвиткові заняття) і догляд за немовлятами.атьки створюють у Humancreed профіль своєї дитини, де описують її мрії, потреби та таланти;

Батьки мають створити у додатку профіль дитини. Меценати переглядають базу профілів та обирають, на які підписуватися для щомісячної підтримки мрій. Про позитивні зміни в житті дитини та її досягнення батьки будуть звітувати у спеціальному відеоблозі.  

Vector.Media

Розробники називають це “моделлю онлайн-хрещених”. Зараз додатком скористалися 76 українських дітей. Підтримали їх взялися 181 особа із усього світу.

Як розповідало BitukMedia, aмериканець Едді Вейн разом із дружиною Тетяною інвестував у перший в Україні парк для дітей із інвалідністю. Відкрили його у Львові. Обійшовся він родині у близько $60 тис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі