Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Галаслива Белла: кицька встановила світовий рекорд з найгучнішого муркотання (ВІДЕО 😻)

Важливо

У британському Хантінгтоні 14-річна кішка з кличкою Белла встановила рекорд найгучнішого муркотання у світі. Тварина видає звуки гучністю понад 54,5 дБ – це як чайник, що кипить, або пральна машинка, що працює.

Про це повідомляє сайт Книги рекордів Гіннеса.

За словами власниці Белли Ніколь Спінк, унікальний талант Белли є цілком природним: “Вона муркоче цілими днями! Якщо поруч є їжа або обійми, вона завжди муркоче”.

А от телевізор сприймає як конкурента: коли той увімкнений, і собі додає гучності. Дивовижно, що кицька демонструє свої здібності навіть у найнесподіваніших місцях, наприклад у ветеринарній клініці. “Деякі ветеринари казали, що вона єдина кішка, яка коли-небудь муркотіла в кабінеті”, – каже Ніколь.

Представник Книги рекордів Гіннеса фіксував спробу муркотання за допомогою професійного високочутливого мікрофона: перед експериментом кішку погодували та наголубили. Шумомір розташували на відстані понад метр від Белли, але ця обставина не завадила муркотунці все одно побити світовий рекорд.

Цікаво, що рівень гучності шепоту в середньому становить 23 дБ. А кричать люди з гучністю до 65 дБ. Експерти зазначають, що Белла за гучністю муркотіння ближче до крику, ніж до звичайної розмови.

Сім’я Спінк завжди підозрювала, що у Белли найгучніше муркотіння у світі: “Друзі та родина завжди помічають гучне муркотіння Белли, усі коментують: “Що це за гучний шум?» О, це кіт!”. Белла просто щаслива!”

Як розповідало раніше BitukMedia, дослідники нарешті знайшли ключ до фірмового звуку пухнастиків, який включає вібрації сполучної тканини гортані в котячих голосових зв’язках. Виявляється, муркотіння налаштовано на автопілот.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі