Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українські ветерани на протезах зібрали 10 млн грн для ЗСУ у поході Карпатами (ВІДЕО)

Важливо

П’ятеро ветеранів, які втратили кінцівки в російсько-українській війні, здійснили благодійний похід  Чорногірським хребтом у Карпатах. Завдяки цій акції вони змогли зібратися 10 млн грн на ЗСУ. Свою акцію назвали “Не втомились!”.

Про це повідомив у Facebook один із учасників походу, житомирянин Олександр Шевцов.

“Українці дякуємо , завдяки Вам вершину у 10 мільйонів подолано. Пʼять підрозділів в яких ми служили до поранень отримають автівки, оптику, звʼязок й т.д”, – написав він.

@user9700003781322

Українські ветерани на протезах зібрали 10 млн грн для ЗСУ у поході Карпатами

♬ original sound – user9700003781322 – user9700003781322

Під час походу вони розігрували прапор та футболку із підписами учасників – для цього треба було зробити донат “на банку”.

За словами волонтера, допомогу отримають 30 ОМБр, 95 ОДШБр, 1 танкової бригади, Луганського та Краматорського прикордонних загонів. Необхідне обладнання закупить та передасть військовим Фонд Сергія Притули.

Як повідомляло BitukMedia, поетеса та військовослужбовиця Мальва Кржанівська разом із однодумицями організувала жіночий волонтерський проєкт із виготовлення футболок із принтами Military Women. На них зобразили жінок із лавів ЗСУ, волонтерок та медикинь, які допомагають військовим. Кошти від продажу передадуть на потреби оборонців України.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі