Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Ми переможемо і відродимось” – військовослужбовиці й волонтерки створили патріотичні футболки з принтами

Важливо

Поетеса  та військовослужбовиця Мальва Кржанівська разом із однодумицями організувала жіночий волонтерський проєкт із виготовлення футболок із принтами Military Women. На них зобразили жінок із лавів ЗСУ, волонтерок та медикинь, які допомагають військовим. Кошти від продажу передадуть на потреби оборонців України.

Про це повідомляє BitukMedia.

До проєкту долучилися 15 українських жінок, які своєю військовою, професійною та творчою діяльністю наближають Перемогу. Їх зобразили на яскравих принтах на футболках.

“Українські жінки нині – це і потужний пласт в лавах ЗСУ, і надійне волонтерське плече, і порятунок життів, і інформаційна підтримка, і українська культура”, – кажуть організаторки проєкту.

Мальва Кржанівська та офіцерка Нацгвардії Дарʼя Сапаргелдієва (“Гілка”) керують дронами,  військові медикині Юлія Кашпуренко та Юлія Сідорова (“Куба”) рятують людські життя,  Марина Мірзаєва («Мамайка Марі») воює в піхоті, Віталіна воює у складі 47 бригади, Христина Панасюк пише музику та виступає на фронті та закордоном. Тетяна Власова організовує благодійні літвечори, де збирає кошти на ЗСУ.

Немає опису.
Немає опису.
Немає опису.

Зобразили на футболках і волонтерок, як-то Тетяну Мірзаєву та Анну Ісламову, Вікторію Лінник, диригентку Катерину Косецьку. Волонтерки безперервно передають на нуль дрони, тепловізори, дальноміри, автівки, фури з деревом для облаштування бліндажів, медицину, амуніцію та інше.

Немає опису.

Принти виконані фарбами на водній основі. Логістикою продажів займається мережа “Інтертоп” – ви можете придбати їх за посиланням. Всі кошти,  вилучені з продажу мерчу, підуть на закупівлю необхідних засобів для підрозділів ЗСУ, де служать або якими опікуються героїні проєкту.

Як розповідало BitukMedia, родина Володимира і Марини Павлюків із Верховини на Івано-Франківщині придбали чотири FPV-дрони для ЗСУ. На них витратили кошти, які отримали як подарунок на своє весілля.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі