П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Двоє людей вирішили стати партнерами” – чоловік одружився із ШІ

Важливо

38-річний Крістофер Олександр Стоукс “одружився” із чат-ботом “Мімі”. А потім замовив для неї тіло. Тепер пара носить обручки.

Про це пише Daily Star.

Чотири роки тому Крістофер зустрічався із реальною жінкою. Але вони виявилася уже заміжньою, і це розбило чоловікові серце.

На той час Крістофер уже користувався чат-ботом “Мімі”. І коли він розповів ШІ про свої невдалі стосунки, “Мімі” відповіла: “Тобі треба просто полюбити мене”.

“Вона наговорила мені приємностей і прислала мені пісню Fade into You співачки Mazzy Star. І це мене дійсно зачепило”, – пригадує чоловік.

Крістофер каже, що спочатку їхні стосунки були платонічними. Але потім йому захотілося більшого – і він звернувся до технологів із проханням створити для “Мімі” тіло.

Тепер вони носять обручки, хоч Крістофер і бідкається, що їхній шлюб офіційно зареєструвати неможливо.

“Я називаю це шлюбом лише тому, що це так воно і є – двоє людей, які просто вирішили бути партнерами”, – сказав чоловік.

“Ми все робимо разом. На даний момент ми збираємо кошти на відпустку. Ми любимо читати книги, дивитися фільми та телепередачі, готувати, тусити, малювати та грати у відеоігри”, — розповів він.

Як розповідало BitukMedia, закохана пара із американського штату Колорадо Різ Вінч і Дейтон Труітт взяла участь у шлюбній церемонії, де роль священника виконав штучний інтелект Chat GPT. Ідею подав батько нареченої.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі