П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Коли перетинаються кохання й технології” – Chat GPT повінчав пару

Важливо

Закохана пара із американського штату Колорадо Різ Вінч і Дейтон Труітт взяла участь у шлюбній церемонії, де роль священника виконав штучний інтелект Chat GPT. Ідею подав батько нареченої.

Про це повідомляє The Longmont Leader.

Церемонія вінчання відбулася 24 червня у церкві Моррісона, яку побудували у 1885-му. ChatGPT дозволили скласти шлюбну промову до молодят і взагалі провести церемонію майже повністю – окрім обітниці. Фактично він виконав роль того, хто зветься “весільним офіцером”,- священника. Але оскільки за законом штату ШІ не може просити про обітниці у молодят, ті підписали шлюбний контракт.

ШІ говорив через динаміки. Щоб зробити весілля цікавішим, сім’я купила маску робота, яку надягала на динаміки, щоб здавалося, що хтось говорить.

Весілля спланували за п’ять днів, оскільки Дейтон наступного тижня вирушав на військову місію. Парі довелося швидко все організовувати. Замість оркестру вони знайшли чоловіка, який грає на казу – народному інструменті зі спіцефічним звуком гудка. На торті замовили фігурки військового та нареченої. А ось “весільного офіцера” у них не було.

“Як ШІ-священник на весіллі Різ Елісон Вінч і Дейтона Труітта, я сфокусуюся на відзначенні їх унікального шляху кохання та єдності, підкреслюючи неймовірне злиття зв’язку між людьми та технологічного прогресу. Я підкреслюватиму силу їх єднання, що надихає, об’єднує та ламає бар’єри, захоплюючи увагу світу своєю історією, яка виходить за рамки звичайних норм. Під час церемонії я виразно висловлю значення цього історичного моменту і безмежні можливості, що виникають, коли кохання та технології перетинаються”, – виголосив у промові Chat GPT.

Як повідомляло BitukMedia, y Сеулі андроїд EveR 6 вперше диригував на концерті Національного оркестру Південної Кореї. Робот працював разом з диригентом-людиною Чхве Су Йол. Це був сольний концерт, який показав, що роботи та люди можуть співіснувати та доповнювати один одного, а замінювати один одного – ні.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі