Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Ні, не соромно – 54-річна фанатка живе у “будинку Барбі”

Важливо

54-річна Діна Деніелс із американського штату Арканзас оформила свій дім у силі ляльки “Барбі”. Живе у ньому сама, жодного Кена не пускає і на поріг. А на закиди хейтерів чесно каже – “так, я бабуся-Барбі”.

Історію жінки розповідає New York Post.

Діна, яка протягом життя народила двох дітей, розповідає, що завжди любила “Барбі”, але весь час соромилася цього, переймалася через те, що скажуть люди, особливо чоловіки. А потім вирішила – досить. Тепер каже, що все життя ховала “автентичну себе”, але зрештою дала собі волю. Жити в рожевих кольорах жінка остаточно вирішила влітку 2021-го.

“Одного дня я прокинулася і подумала – я не молодшаю. Я хочу робити те, що хочу. Хочу бути собою”, – пригадує Діна.

Жінка ніколи не збирала ляльок Барбі. Вона сама хоче бути Барбі. Має різні необхідні аксесуари під людський зріст, включаючи лялькову коробку. Меблі і домашні прилади теж пофарбовані в рожевий.

Фото: NYP

Діна каже, часто отримує від жінок повідомлення, що аби не було чоловіка, вони теж жили б таким життям. Вона закликає їх не стримувати себе, іти маленькими кроками до того, що вони хочуть.

Що до самої “бабусі-Барбі”, то коли вона починала свій рожевий проект, вона зустрічалася із чоловіком. Але потім вирішила, що не хоче, аби він жив із нею в її будинку. Каже, може так краще виражати себе.

Як повідомляло BitukMedia, cправжній будинок Барбі в Малібу, що у Каліфорнії, виставили на платформі для оренди житла Airbnb. Оголошення опублікували від імені Кена — хлопця Барбі. Пропозиція рідкісна і дуже спокуслива для шанувальників світу ляльки Барбі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі