Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Все рожеве: на Airbnb пропонують орендувати “будиночок Барбі”

Важливо

Справжній будинок Барбі в Малібу, що у Каліфорнії, виставили на платформі для оренди житла Airbnb. Оголошення опублікували від імені Кена — хлопця Барбі. Пропозиція рідкісна і дуже спокуслива для шанувальників світу ляльки Барбі.

Про це розповідає CNN.

“Рожевий іграшковий маєток у натуральну величину” розташований над пляжем, а отже,  може похвалитися “панорамним видом на море”, згідно з оголошенням AirBnb, нібито написаним Кеном.

“Ласкаво просимо до мого Кендому! Поки Барбі у від’їзді, вона передала ключі від свого Malibu DreamHouse цього літа, і моя кімната може бути твоєю на ніч», – йдеться в описі на сайті. “Я додав кілька штрихів, аби додати такої необхідної енергії Кена в нещодавно відремонтований і культовий Malibu DreamHouse”, – зазначає Кен.

Маєток на березі океану повністю рожевий. Але в ньому є кімната у ковбойському стилі, відкритий дискотечний майданчик, пейзажний басейн і повний одягу гардероб.

Фото – Airbnb

Орендувати Malibu DreamHouse можна лише на 21 та 22 липня 2023 року, а бронювання відкриють 17 липня. Будуть доступні два номери на одну ніч для максимум двох гостей. І вони будуть … безоплатні!

Щасливчики також зможуть забрати додому жовті та рожеві ковзани та дошку для серфінгу Impala в стилі Кен, додається в оголошенні.

Цей маєток вже виставляли на Airbnb у 2019 році — до 60-річчя створення ляльки Барбі.  А цього разу DreamHouse є частиною рекламної кампанії нового фільму “Барбі” від Warner Bros., прем’єра якого запланована на 21 липня.

Як розповідало раніше BitukMedia, через зйомки цього фільму у світі виник дефіцит рожевої фарби, а саме — флуоресцентного відтінку фарби Rosco.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі