П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Шанувальникам огрів приготуватись: на Airbnb з’явилася хижка Шрека

Важливо

На Airbnb пропонується в оренду будинок Шрека на болоті. Житло розташоване у Шотландії. Орендодавцем вказано Віслюка. Це ексклюзивна пропозиція для шанувальників анімаційного фільму на Хелловін.

Про це повідомляє People.

Чарівний приятель від DreamWorks дозволить вам відпочити на Болоті Шрека! Завдяки Airbnb гості класичного анімаційного фільму початку 2000-х “Шрек” незабаром зможуть назвати присадкувату, усамітнену хижу зеленого огра своїм домом.

Віслюк доглядатиме свого вірного супутника і вирішив відкрити двері його хатинки для ексклюзивного дводенного перебування на болоті для трьох друзів з 27 до 29 жовтня 2023 року.

Вкрита багнюкою, мохом та каламутною водою оаза під назвою “Болото Шрека” розташована на пагорбах Шотландського нагір’я. “Цей чарівний і затишний притулок — ідеальне відокремлене місце, де можна насолодитися свіжими осінніми днями і зоряними ночами, або щоб впасти в сплячку, як це зробив би справжній огр. Житловий пень – це студія з двома ліжками та однією ванною кімнатою.

Хоча дорогою до хижі на Болоті зустрічаються попереджувальні таблички з написами “Небезпечно”, “Тримайся подалі” та “Обережно, огр”, сприймайте це як спеціальне “ласково просимо” від Шрека.

Цей готель є ідеальним місцем, де можна відпочити від сільського життя і насолодитися красою природи. “Я дуже радий запросити вас на казковий відпочинок”, – зазначив Віслюк в описі оголошення, опублікованого на Airbnb.

Відпочиваючи на болоті, гості матимуть можливість засиджуватися допізна, обмінюватися історіями та їсти, як огр — адже вранці Віслюк готує вафлі!

Це буде перший раз, коли шанувальників допустять до скромної обителі Шрека. У будинку немає зручностей – вони розташовані в окремій будівлі за 20 метрів від хатини.

Бронювання на онлайн-сервісі Airbnb відкриється з 13 жовтня. Житло можна буде орендувати безоплатно на одну або дві ночі з 27 до 29 жовтня.

Однак бажаючим доведеться дотримуватися кількох простих правил. Гості Shrek’s Swamp повинні мати активний профіль Airbnb з гарним досвідом співпраці на платформі, мати офіційне посвідчення особи та за віком бути не молодше 5 років, на додаток до кількох інших умов. Оскільки це не конкурс, гості самі відповідають за свою подорож до Шотландії та назад.

Аби подарувати гарні спогади дитинства, які залишаються на все життя, Airbnb зробить одноразову пожертву благодійній організації HopScotc, яка організує дітям з неблагополучних та бідних сімей тижневі путівки до центру відпочинку в Шотландії.

До слова, “Болото Шрека” — не єдиний мега-фільм-маєток, який останнім часом орендовують.

Як розповідало раніше BitukMedia, Airbnb знову відчинив двері будинку мрії Барбі в Малібу напередодні виходу повнометражного фільму про культову ляльку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі