Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Реінкарнація індуїстської богині”: народилася дитина з 26 пальцями

Важливо

В індійському місті Бхаратпур, що в штаті Раджастан, народилася дівчинка з 26 пальцями — у неї по сім пальців на руках і по шість на ногах. Батьки вважають свою доньку реінкарнацією індуїстської богині.

Про це повідомляє New York Post.

Лікарі пояснюють таку кількість пальчиків в дитини рідкісною генетичною аномалією. Натомість батьки вважають, що народження їхньої доньки — “друге пришестя індуїстської богині Деві”.

Дхолагарх Деві – відоме божество, чий храм розташований неподалік від місця народження дитини. Статуї зображують богиню Дхолагарх як молоду дівчину з кількома руками.

“Моя сестра народила дитину з 26 пальцями, і ми вважаємо, що це втілення Деві. Ми дуже щасливі”, – поділився емоціями дядько новонародженої. В захваті й 25-річна мати дівчинки, і батько дитини, поліцейський.

Поки невідомо, чи проводитимуть батьки операцію з видалення зайвих пальців у дитини. Медики зазначають, що ця аномалія жодної небезпеки для життя дівчинки не несе і в іншому вона абсолютно здорова.

Як розповідало раніше BitukMedia, 24-річна мешканка Австралії Меделін Каклікос народила двійнят. В цьому не було б нічого дивного, якби у жінки не було дві матки. Малюків вона зачала у різний час.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі