Субота, 27 Липня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Довелося розібрати машину – на СТО відбувся “день бабака”

Важливо

Автослюсарі із СТО американського міста Форт-Вейн у штаті Індіана витратили багато сил, намагаючись врятувати бабака. Вони витягли його з-за бампера, але тварина так просто не здалася – довелося навіть частково розібрати авто.

Про це повідомляє UPI.

Бабака, який потрапив за бампер, знайшли, коли місцева жінка пригнала авто на мийку – на швидкості у передню решітку радіатора влетів птах. Коли ж працівники почали досліджувати машину більш детально, вони побачили за бампером бабака.

Автомийники відвезли машину на популярне в США СТО Jiffy Lube. Там викликали службу охорони тварин. Аби дістати бабака, довелося навіть розібрати передню частину авто.

Однак бабак не захотів залишати авто.

“Він був милим, але наші спроби витягти його із теплої нової домівки його явно доводили до божевілля. Нам довелося зняти передню захисну пластину, щоб дати йому простір, аби він міг вийти з моторного відсіку. Як тільки ми звільнили його, він оббіг машину ззаду, заліз на задню підвіску. Довелося зняти ліве задню колесо”, – розповідають в СТО.

Зрештою, спеціалісти із захисту тварин забрали розгніваного бабака із собою, аби перевірити його стан здоров’я після екстремальної поїздки.

Як розповідало BitukMedia, y Франції риба з колючим плавцем застрягла в стравоході змії, коли та намагалася проковтнути жертву занадто великого розміру. Через це рептилія мало не загинула. Так би і сталось, якби на допомогу не прийшов герпетолог Ніколя Фуенто. 

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі