П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зареєстровано рекорд України: наймолодший українець з найбільшою кількістю дипломів

Важливо

Національний рекорд в номінації “Наймолодший українець, який здобув найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні”, зареєстрували в Києві. Рекордсменом став 24-річний Євгеній Нотевський.

Про це повідомила керівниця реєстру рекордів України Лана Вєтрова. 

На сьогодні серед чоловіків до 25-ти років Євгеній Нотевський зміг стати дипломованим спеціалістом, закінчивши навчання аж у 5 вищих навчальних закладах. Все це за період з вересня 2016 року до грудня 2022-го.

Євгеній здобув освіту за фахом економіка, право, магістр менеджменту, магістр державного управління та місцевого самоврядування, магістр харчових технологій. 4 з 5 отриманих дипломів рекордсмена про вищу освіту – з відзнакою.

За час навчання Євгеній Нотевський був лауреатом іменної академічної стипендії Президента України (2019), Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва (2019) та іменної академічної стипендії Верховної Ради України (2020).

Нині Євгеній є здобувачем третього освітнього рівня (PhD) за спеціальністю “Менеджмент” (ІІ курс) у своїй альма-матер – ДВНЗ КНЕУ ім. Вадима Гетьмана. Також будучи президентом громадської організації “МООЛМС “МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ”, Євгеній очолює Волонтерський штаб Миколаївської області.

Євгеній Нотевський. Фото – УСГ

“Пишаюсь, що на такому рівні високо оцінені мої зусилля та всіх, хто сприяв моєму розвитку в тій частині життя, бо скажу відверто завершити навчання за 5-тьма різними напрямами – то одна справа, а вийти по 4-х із 5-ти спеціальностей на диплом з відзнакою та успішно написати та захистити дипломні роботи, – то ще більша праця!”, – написав на свої сторінці у Facebook Євгеній Нотевський в день реєстрації рекорду.

Як розповідало раніше BitukMedia, у Кам’янському діти сформували фразу “Перемога поверне дитинство в Україну”. Цей флешмоб встановив новий національний рекорд з найбільшої кількості дітей, які вишикувалися у напис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі