П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Перемога поверне дитинство в Україну”: в Камʼянському встановили рекорд України

Важливо

У Кам’янському діти сформували фразу “Перемога поверне дитинство в Україну”. Цей флешмоб встановив новий національний рекорд з найбільшої кількості дітей, які вишикувалися у напис.

Про це повідомила Дніпропетровська обласна рада.

В День захисту дітей малеча міста зібралась у центральному парку Камʼянського. 270 маленьких українців долучилися до флешмобу, сформувавши фразу “Перемога поверне дитинство в Україну”.

Експерт Національного реєстру рекордів України Олена Булах зафіксувала Національний рекорд, вручивши меру міста Камʼянське Андрію Білоусову диплом про реєстрацію рекорду України.

Голова облради Микола Лукашук нагадав слова президента України Володимира Зеленського про те, що “захист дітей сьогодні у нас повинен бути кожного дня, і він відбувається, у тому числі, зі зброєю в руках”. 

Діти охоче діляться враженнями. Кажуть: святкування зараз, в умовах повномасштабної війни, мають особливий сенс. “Потрапити до Книги рекордів України – це дуже круто та почесно. Дякую за таку увагу та привітання!” – сказала Марійка, учасниця флешмобу.

Як розповідало раніше BitukMedia, 15-річна вінничанка Маргарита Яценко увійшла до Національного реєстру рекордів України. Вона вишила карту України розміром 108 на 86 см – і це поки що найбільша подібна робота, створена дитиною.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі