Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Волонтери сплели маскувальну сітку вагою 100 кг

Важливо

Волонтери із Врадіївської громади Миколаївської області сплели маскувальну сіткою площею 1 тис. кв. м та вагою 100 кг. До її виготовлення долучилися місцеві учні.

Про це повідомляє Суспільне.

Сітка є суцільною, має ширину 5 м та довжину 200 м, каже голова волонтерського штабу в Миколаївській області Євгеній Нотевський.

На виготовлення сітки пішло сім днів. У роботі брали участь майже 300 людей – це мешканці трьох із п’яти сіл Доброжанівського старостинського округу Врадіївської громади.

Найменшому волонтеру було три роки, найстаршому — 94 роки, каже  голова Врадіївського волонтерського підрозділу громадської організації “Молодь майбутнє нації” Лідія Левицька.

Сітку презентували 1 червня, спеціально до Дня захисту дітей. Пронесли її ценральною вулицею Врадіївки. Тепер її розріжуть на частини та відправлять у різні підрозділи.

За роботу Командування Повітряних сил України вручило волонтерам та школярам подяку.

Як повідомляло BitukMedia, y Кам’янському діти сформували фразу “Перемога поверне дитинство в Україну”. Цей флешмоб встановив новий національний рекорд з найбільшої кількості дітей, які вишикувалися у напис.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі