Вівторок, 21 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Місяць шукали усім графством – осличку повернули на ферму після викрадення

Важливо

15 травня зловмисники викрали із ферми Miller’s Ark Animals у британському Гемпширі осличку із кличкою Мун (“Місяць”). Тоді дитинчаті було 3 місяці. Тепер поліція знайшла її та повернула щасливим власникам.

Про це повідомляє The Guardian.

Осличку, якій було лише 12 тижнів, зловнисники поцупили із рідної ферми близько 17:00 за місцевим часом. 1 червня британська поліція отримала повідомлення із вказанням вулиці у місті Хай-Віком у Бакінгемширі, де перебуває Місяць. О 20:15 правоохоронці уже вилучили осличку, після чого повернули її до матері Астри на ферму. Вона досі гудує Місяць молоком, тож обоє перебували у стресі через розлуку.

MILLER’S ARK
HAMPSHIRE CONSTABULARY

“Після наших закликів допомогти знайти Місяць ми отримали незліченну кількість дзвінків і онлайн-повідомлень від представників громадськості про можливе місцезнаходження та напрямки розслідування, і ми хочемо подякувати всім, хто поширив наше повідомлення та зв’язався з нами”, – кажуть правоохоронці.

Коментуючи повернення Місяць, Памела Джессопп, працівниця Miller’s Ark Animals, сказала: “Ми надзвичайно схвильовані – в екстазі”.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі