П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Врятувати Бісквіта: столітня черепаха випадково втекла з дому (ВІДЕО)

Важливо

Столітня африканська черепаха на ім’я Бісквіт щасливо возз’єдналася зі своєю родиною. Кілька днів тому він втік зі свого будинку в штаті Луїзіана і застряг в річковому каналі.

Про це пише The Guardian.

За інформацією видання, Бісквіт втік з будинку свого власника, Ламуана Говарда, після того, як вітер і дощ відчинили ворота на задньому дворі, зламавши засув. Говард написав у Facebook, що планував полагодити ворота, але Бісквіт пустився в мандри до того, як він встиг це зробити.

Пізніше місцева влада виявила Бісквіта у річковому каналі Нью-Рівер “у біді”. Офіцерам з контролю за тваринами вдалося гуманно забрати черепаху, завантажити її у вантажівку та відвезти до місцевого притулку для тварин Cara’s House. В такий ситуації власник істоти має три дні, щоб заявити своє право на неї і повернути. Відповідний пост з’явився у соцмережах.

А вже за кілька годин на сторінці притулку з’явилося повідомлення: “Ми раді повідомити, що Бісквіт возз’єднався зі своєю родиною! Цьому хлопчику 100 років”.

Говард, власник тварини, забрав черепаху і подякував притулку за допомогу у “поверненні Бісквіта додому”.

Притулок опублікував відео, на якому видно, як Бісквіт веде Говарда до його пікапа – з черепашою швидкістю. У ролику Бісквіту знадобилось близько 30 секунд, щоб дістатися від вхідних дверей притулку до машини свого власника, який був припаркований лише за 10 метрів від нього.

“Давай, Бісквіт!”, — каже Говард на відео, коли вони разом виходять. Говард каже тим, хто дивиться, і Бісквіту: “Він знає вантажівку. Давай!”.

Незадовго до того, як нахилитися, щоб підняти свого великого вихованця та посадити його на в машину, Говард пожартував: “Я б хотів, щоб він міг застрибнути”.

Як розповідало раніше BitukMedia, п’ятирічний папуга, що втік з дому в американському місті Кейп-Корал, штат Флорида, повернувся додому завдяки вмінню комунікувати. Птах “порозумівся” з гостями великодньої вечірки.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі